Telefonische bereikbaarheid

Werkdagen tussen 8.00-10.00 uur kunt u bellen voor aanvragen van een consult, telefonisch overleg of visite. Voor het opvragen van uitslagen en voor andere vragen kunt u de assistente bellen tussen 9.30-10.30 uur. Wist u dat tegenwoordig ook veel online geregeld kan worden?

Afspraak maken

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Voor een afspraak wordt 10 minuten gepland. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda door een dubbele afspraak te plannen.

Eén consult is bedoeld voor de behandeling van één klacht.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.