Praktijkinformatie

Telefonisch is de praktijk alle dagen bereikbaar tussen 8.00 –17.00 uur. Buiten de normale beltijden verzoeken wij u alleen in spoedgevallen telefonisch contact op te nemen met de praktijk.

Het kan zijn dat de telefoon dan automatisch wordt beantwoord. Luister in dat geval goed naar de instructies.

Uitzonderingen

  • De deur van de praktijk is een aantal uren niet geopend : tussen 10.45 uur en 11.15 uur, 12.45 uur en 13.30 uur. Het is daarom altijd aan te raden eerst de praktijk te bellen mocht hulp nodig zijn.
  • Komt u zonder eerst te bellen aan de praktijk en betreft het een spoedsituatie dan kunt u tweemaal aanbellen. De assistente weet dat het dan om een spoedgeval gaat en zal de deur openen.
  • Donderdagmiddag na 13.00 uur is de deur van de praktijk ook gesloten. Er is dan geen assistentie aanwezig, de artsen zijn visites aan het rijden en voeren andere taken uit. Als u belt verneemt u welke huisartsen er op donderdagmiddag waarnemen voor spoedeisende problemen.

Telefonisch overleg met uw huisarts

Voor korte vragen kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. Dit heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen. U belt voor 10 uur met de assistente en zij zal uw vraag voorleggen aan uw huisarts. De huisarts bepaalt wie u terugbelt.

Voor het opvragen van uitslagen kunt u ook bellen met de assistente. Dit kan dagelijks van 9:30-10:30 uur. Meld u aan voor MijnGezondheid.net en u kunt 24/7 uw uitslagen inzien en communiceren met uw zorgverlener.