Praktijkinformatie

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 – 17.00 uur. Buiten de normale beltijden aanvragen wij u alleen in spoed gevallen contact op te nemen met de praktijk.

Het kan zijn dat de telefoon dan automatisch wordt beantwoord. Luister in dat geval goed naar de instructies.

Uitzonderingen

  • De deur van de praktijk is gesloten van 10.45 uur tot 11.15 uur en van 12.45 uur  tot 13.30 uur. Het is daarom altijd aan te raden eerst de praktijk te bellen mocht hulp nodig zijn.
  • Komt u zonder te bellen naar de praktijk en betreft het een spoedsituatie druk dan 2x kort op de bel . De assistente weet dat het om een spoedgeval gaat en zal de deur openen.
  • Donderdagmiddag vanaf 13.00 uur is deur ook gesloten. Er is dan geen assistentie aanwezig, de artsen zijn visites aan het rijden of voeren andere taken uit. Bij telefonisch contact hoort u op het bandje welke huisarts er waarneemt voor spoedeisende zaken . 

Telefonisch overleg met uw huisarts

Voor korte vragen kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. Dit heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk te komen. U belt voor 10 uur met de assistente en zij zal uw vraag voorleggen aan uw huisarts. De huisarts bepaalt wie u terugbelt.

Voor het opvragen van  uitslagen kunt u ook bellen met de assistente. Dit kan dagelijks van 9:30-10:30 uur. Meldt u aan voor MijnGezondheid.net en u kunt 24/7 uw gegevens inzien en communiceren met uw zorgverlener.