Patiënten enquête

Patienten enquete, uw mening telt!

 

Wilt u meewerken aan ons patiënttevredenheidsonderzoek? Dit kost u ongeveer vijf tot 10 minuten van uw tijd en is volledig anoniem.

Als huisartsen en huisartsenpraktijk zijn wij er in de eerste plaats voor u. Uw mening over ons is daarom heel belangrijk. Door de vragenlijsten in te vullen helpt u ons ervoor te zorgen dat de zorg die u van ons krijgt zo goed en prettig mogelijk is. U kunt op meerdere punten laten weten hoe u ons werk en onze praktijk beoordeelt.

Dit onderzoek maakt deel uit van ons kwaliteitsbeleid en wordt continu beoordeeld door het NHG, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen.

 

Wees vooral eerlijk, want daar helpt u ons het beste mee!

 

Via een link komt u bij de vragenlijsten, let op we hebben drie verschillende vragenlijsten beschikbaar. U hoeft alleen de vragenlijsten in te vullen van uw eigen huisarts en de praktijk Doktershuis Didam. U vult dus twee verschillende vragenlijsten in.

Voor de vragenlijst van huisarts K.A. Marissink: Start vragenlijst

Voor de vragenlijst van huisarts N.C. Regtering: Start vragenlijst

Voor de vragenlijst over de praktijk Doktershuis Didam: Start vragenlijst

 

Zo werkt het:

 

Klik op één van de vragenlijst hierboven die u wilt starten.

Klik op  ‘vragenlijst starten’.

Daarna kunt u beginnen met het invullen van de eerste vragen.

Klaar? Klik op Volgende vragen om door te gaan naar de volgende vragen. Doorloop op deze manier de hele vragenlijst en druk als u klaar bent met invullen op;  vragenlijst  beëindigen.

Boven de vragenlijst kunt u precies zien hoeveel vragen u heeft ingevuld, en hoeveel nog niet.

Hartelijk dank voor uw genomen moeite, uw mening wordt zeer gewaardeerd.